donderdag 31 mei 2007

Het blijft geen feest!

Al zou je dat haast gaan denken met een verjaardagsgroet die ruim een week bovenaan heeft gestaan :-) Ben heel druk geweest en het is nog niet over. Daarom ga ik jullie allemaal (ahum) doorsturen naar anderen voor je dagelijkse portie lees- en inspiratielol! Zo heeft Lumar héél binnenkort een dagcursus over de supercoole technieken van Shadowpainting. Dat is net zoiets als ecoline, maar het werkt wat prettiger en de bijbehorende "liner" maakt het des te leuker. Nieuwsgierig? Kijk hier of hier!

Na een tijd stilte zijn de diverse blogs die ik vaak lees ineens weer hyperactief. Zo is Tessa bezig met supergave ecoline-creaties, heeft the cat's pajama's veeeeeeeel en veeeeeeeeeel te leuke nieuwe zomerstempels ("What part of Meow don't you understand?") en zelfs Erin Lincoln is weer online.

Zelf ben ik druk met het opruimen van de hobbykamer (ja alweer EN nog steeds) en met het last minute maken van een geboortekaartje voor twee huizen verder, waar nu ook een Elina Jane woont...Gauw weer aan de slag dus, misschien wel met dit wel heel erg meissiesachtige sjabloontje.

Geen opmerkingen: