zondag 22 april 2007

Kaartjes van weleer

Af en toe wordt ik een beetje verdrietig van mijn camera. Het is een prima ding, maar ik wordt helemaal gestoord van die irritante batterijen. Altijd leeg als je net even wat kiekjes wil schieten. En de twee reservesets lopen op mysterieuze wijze leeg als ik ze na opladen niet meteen in de camera stop. Zucht-piep-steun! Had dus een fotootje willen laten zien van wat ik uitgespookt heb, stempeltechnies gesproken dan. Gaat nu even niet, dus dan maar wat uit de oude doos (zijnde van voor mijn tijd als bloggert).

Oktober 2006 kwam ik bij de Expo een veeeeeeel te gave stempelset van Leendert Jan Vis tegen. Wat een meesterlijk tekenaar is dat! Ik had al wel een mini-stempelsetje van hem, maar dan hebben we het over ATC-stempeltjes. Echt mini dus. De koeienset echter is veel groter. En zó gaaf. Ik moest er gewoon meteen mee aan de slag. Dus Mam en Lisette kregen een hooi-kaart (ja, die twee met hooikoorts, hihi) en Heleen kreeg meteen een hele kudde thuis. Heb dus van één van de stempels wel een berg maskers liggen nu. Het hooi op de bovenste kaart is trouwens gewoon raffia, dus er zal niemand een kaart ondergeniesd hebben (hoop ik). Zit me nu meteen te bedenken dat het hoog tijd wordt om nog eens een projectje te starten met die stempels, want ze liggen sindsdien weer tussen de rest te wachten...

Zo'n kaartje van weleer moet ik eigenlijk maar eens vaker op m'n blog zetten. Krijg meteen weer allemaal ideeën in m'n hoofd! Gauw aan het werk dus!!!!

2 opmerkingen:

Lisette zei

Die koeienstempels zijn inderdaad echt geweldig! Nee, het kaartje is niet ondergeniest. Ik vind die hele kudde ook superleuk. Misschien kunnen we wat met deze stempels fabriceren in Zwolle?

Tessa Tegendraads zei

heel erg leuk, en ik heb iemand horen fluisteren dat dat wel een leuk verjaardagskadootje was voor mij (mijn zus) en die heb ik nog tegoed dus.... misschien kan ik binnenkort ook wel zulke leuke kaartjes maken hihihi

Tessa