zondag 15 april 2007

Van harte gefeliciteerd...

Met je verjaardag Tessa! En bedankt voor de taart hè! Was errug lekker (en veel). Wat kun jij je verjaardag in stijl vieren zeg! Wat een boel mensen op je feestje! Oerstom dat ik vergeten ben je op de kiek te zetten, sorry!

Maar wat een feest vandaag! Tessa heeft het op de één of andere manier voor elkaar gekregen om het Art Specially Event in Nuland op haar verjaardag te vieren. Vrienden op de juiste plaasten zeker? Way cool. We hebben ons prima weten te vermaken. We zijn nauwelijks aan workshoppen toe gekomen, want we hebben al onze tijd nodig gehad voor alle stands. Het was wel een beetje groter dan vorig jaar had ik het idee. We hebben een paars met groene kaart gemaakt in een workshop en bij Stempelstudio Karin de Graaff hebben we met kaleidocolor inkt gespeeld. Verder zijn we nog een échte American Celeb tegengekomen, namelijk Judy van Judikins! Wauw. Ik heb me onsterfelijk belachelijk gemaakt ("Look ma, I met someone famous!!!"), maar sta mooi wel met haar op de kiek!

En trouwens ook hartelijke felicitaties aan Mam en Lisette! Het was natuurlijk al een feestje om samen met mij naar Tessa's verjaarspartijtje te mogen, maar weggaan was eigenlijk ook ineens wel erg leuk hè? Bij de uitgang werden namelijk prijzen bekend gemaakt. Mam heeft een superleuke doos vol goodies van ForeverStamps gewonnen en Lisette kreeg van De Stempelwinkel een cadeaubon van 10 Euri. Dus we zijn na ons vertrek maar meteen omgedraaid om de prijsuitreikende partijen te bedanken (en natuurlijk om de bon in te wisselen).

Thuisgekomen kreeg ik alle lootjes van de dames voor de Grootsche Tessa's geboortedag Loterij, dus nu maar hopen dat het morgenavond telefoontjes vol felicitaties regent, hihi!

Om de dag helemaal perfect te maken, hebben Will en ik vandaag Mac gegeten. En wat blijkt? Zijn zowel de MacFish als de MacKroket (all time favorites van mij) in de aanbieding! Daar hebben we net heerlijk in de achtertuin in het zonnetje van zitten smikkelen...Yep, het leven wordt niet mooier dan dit ;-)

1 opmerking:

Tessa Tegendraads zei

Hahahaha zo te lezen heb je het prima naar je zin gehad, en het wás ook super leuk hoor jarig zijn op de Art Specially. In elk egval erg leuk dat jullie even aankwamen, en die foto.... die komt vast wel een keer ;-)

Groetjes van Tessa