vrijdag 26 december 2008

D'r is er één jarig...

Bericht bewerkt op 27 december:

Helaas, het truukje van gisteren heeft niet gewerkt. Ik had de foto van de kaart in een heel oud berichtje geplakt, zadat je hem niet zo snel kunt vinden. Het idee was om die dan snel in dit berichtje te knippen en plakken als mijn moeder de kart eenmaal had, maar de digitale lijm hield niet erg dus...Bij deze alsnog de kaart:

Hiepserdeflieps, hiepserdeflieps, dat kun je wel zien dat is mam! Nou OK, je kunt het nu niet zien, maar neem maar van mij aan dat ze vandaag jarig is. En nu wil je natuurlijk het kaartje zien dat ik gemaakt heb...

Mooi niet! Je weet het met mijn moeder maar nooit. Sinds ze eenmaal de wondere wereld van het internet ontdekt heeft, is niks meer veilig. Vooral mijn blog niet. En ik heb het van haar dat ik een echt ochtendmens ben, dus de kans dat ze vanochtend op d'r gemakkie zit te surfen is mij te groot! Ik wil wel d'r gezicht zien als ze m'n kaartje voor het eerst uit de envelop schuift. Tenslotte doe je het daar toch voor, zelf een kaartje brouwen.

Ik kan al wel wat vertellen over het kaartje. Hij is gemaakt met supergave stempels van Inkadinkado (zeg dat maar eens drie keer snel achter elkaar ;-). Het is onmogelijk dat ze die al kent, tenminste, niet van mij. Ik heb het kaartje namelijk gemaakt met stempels van Xandra. Want die was afgelopen dinsdag hier samen met Marijke. Het was echt super gezellig en we hebben een productie gedraaid waar je U tegen zegt. Nou ja, Marijke en Xandra dan, die hadden elk vijf of zes kaarten klaar. Ik had er twee, wat voor mijn doen ook en prestatie is. Het andere kaartje heb ik met heeeeeel gave stempels van Marijke gemaakt, maar die laat ik 4 januari pas zien. Dan is mijn schoonzussie in Zwitserland jarig, voor wie dat kaartje dan weer bedoeld is.

Enniehouw, mijn mamma is dus jarig vandaag. Ga er straks heen voor een hele dag feest, vreterijen en natuurlijk mensen klieren. Dat begint dan al met het kaartje, want daar moet je ook iets in schrijven, nietwaar. Meestal ben ik dan best wel aardig, maar een andere tic die in van mijn moeder heb meegekregen is dat ik altijd een beetje ballorig wordt tijdens de feestdagen. Dus toen ik daarnet het kaartje zat te schrijven, kon ik het niet laten om d'r toch even te plagen ;-))) Heerlijk, wat kan een mens toch een lol hebben met het maken en schrijven van een kaartje, hahahaha. En nu maar hopen dat mijn moeder de humor er wel van inziet...

Dit was dus waarschijnlijk een post waar je als lezer van mijn blog niet bijster veel aan hebt. Er valt tenslotte niks te zien. Maar met een beetje geluk zie ik vanmiddag nog wel kans om even gauw achter de PC van mijn moeder te kruipen en de foto van het kaartje in dit bericht te plakken. Duim gerust even mee!

3 opmerkingen:

Liesbeth zei

Leuk kaartje!
groetjes Liesbeth

Anoniem zei

Het was echt supergezellig hé!!! Gaan we vaker doen!
Heb het "andere" kaartje trouwens al gelift, hij is best geinig geworden! Maar...zal ff wachten met plaatsen! (anders weet de ontvanger van jouw kaartje al ongeveer hoe 't er uit ziet, en da's niet leuk!)

Groetjes weer!

Xandra

melanie.castenmiller zei

heej ilona, leuke kaartjes zeg!!!!
ook wil ik je even feliciteren met de award die je gekregen hebt, kijk maar eens op mijn blog.....