maandag 16 juli 2007

Happy scrappy

Jawel, van het weekend gescrapt! Was ik wel van plan, maar je weet nooit of het lukt. Ik had een LO gepland met een foto van Will met een smile van oor tot oor en dan de tekst van "Don't worry, be happy" van Bobby McFerlin er naast. Dit is hem geworden:
Dat gebeurt me dus wel vaker. Ik neem me voor iets te maken, om vervolgens met iets totaal anders te eindigen. Maakt niet uit, ik ben tevreden. Mijn broer heeft de grote foto gemaakt en de kleine foto van de ambtenaar is door de fotografe gemaakt (zie link in Bruidsmeisje-post). De foamstickers van de smilies komen bij Action vandaan. De achtergrondvellen zijn van Creamotion, het gele cardstock heb ik op de beurs in Rijswijk gekocht (of het artspecially event, kan ook), de bloem is geloof ik van Xenos, het oranje komt van de koninginnendagmarkt :-) Het is ook een "eerste keer" LO, want ik heb er een rub-on (wrijfplaatje) van Karin Foster op gezet. Rechtsonder staat 'ie (Together forever), dat was precies de goede rectie op het antwoord/de titel. Het was even spannend, want ik had de hele LO klaar toen ik besloot dat die rub-on er nog op moest. Maar het ging perfect, geen centje pijn!


Voor de echte liefhebbers is hier de lap tekst die links op de lay out staat:


Vrijdag 23 juni 2006, tussen 15.30 en 16.00 uur in het oude stadhuis van Breda op de Markt.


De ambtenaar van de burgerlijke stand had een leuke manier ontwikkeld om huwelijken in te luiden. Geen zware speech over hoe moeilijk het toch allemaal is, of hoe mooi. Zijn toespraak was er één van een nuchtere Groninger met veel gevoel voor humor. Gelukkig maar, want we hadden ‘em van tevoren wel een beetje zitten knijpen.

Het was een beetje een rare kerel, die meneer Grijs. Toen hij een tijdje voor ons huwelijk op bezoek kwam, liet hij ons nauwelijks uitspreken en hij schreef ook niet bijster veel op. Halverwege een verhaal van William had hij ineens besloten dat hij er vandoor moest en stapte doodleuk op.

Op de dag zelf bleek dat we ons duidelijk voor niks zorgen hadden gemaakt, want hij had de zaal regelmatig plat met zijn droge humor. Helemaal geweldig.


Als bruidspaar gaat veel van de speech enigszins aan je voorbij vanwege de zenuwen, maar wat we allebei nog goed kunnen herinneren is het verhaal dat de ambtenaar als kleine jongen eens aan zijn vader had gevraagd of het nou wel zo leuk was, dat trouwen. Het antwoord van zijn vader? Ja, een huwelijk is leuk, mien jong, maar het duurt zo verrekte lang!"


Dus dat heb ik dit weekend uitgespookt. Weer een trouwpagina gemaakt. Het was sowieso een prima weekend, want zaterdag zijn we nog naar een bierbrouwer in België geweest. Ralph en Noortje (broer en schoonzus) hadden een bon voor een dagje uit en wij mochten mee. Prachtige locatie, leuke gids en volgens de heren ook prima bier. En ontzettend gezwijnd met het weer! Wat wil een mens nog meer?


Vandaag ook zulk weer zou leuk zijn...

1 opmerking:

Tessa Tegendraads zei

En ook al is hij anders dan voorgenomen, hij is echt hartstikke leuk geworden!!

Tessa