zaterdag 14 juli 2007

Een dame van acht...

...verdient een leuk kaartje voor haar verjaardag, niet waar? Maar wat nou als de dame in kwestie negen blijkt te zijn geworden? Is deze kaart dan nog wel zo leuk?


Foutje bedankt! Oeps. Weet je nog dat schattige bruidsmeisje van die lay-out van een aantal dagen geleden? Die was op onze bruiloft zeven. Dus heb ik haar in haar kaartje van harte gefeliciteerd met haar achtste verjaardag. Ai. De kaart was al op weg toen ik er achter kwam dat ze net na onze bruiloft acht werd. Dus nu wordt ze negen. Helemaal fout. Misschien moet ik er nog maar een kaartje achteraan sturen dat ik me vergist heb. Voorlopig staan ome William en tante Ilona even niet meer op de rol als favouriete oom en tante, vrees ik...

Verder heb ik deze week nog een knutseldate met mijn moeder gehad. We zouden ATC-tjes gaan maken met Distress inkt. Resultaat van een hele middag hard werken:


Dit was het werk van mam, maar ik heb het ingepikt. Het zijn kleurenkaartjes van alle kleuren distress inkt die ze heeft. Altijd handig om te weten welke ze heeft en hoe ze op papier uitpakken. Ze heeft nog wel een kaart in aanbouw mee naar huis genomen. Zelf heb ik wel één ATC gemaakt, maar die is nog niet af. Laat ik dus lekker nog niet zien.

Verder weinig creatiefs te melden, maar het weekend is pas net begonnen, dus wie weet...

1 opmerking:

Tessa Tegendraads zei

Het is een erg leuk kaartje, maar dan met een klein foutje, moet overheen te komen zijn toch??

Leuk dat je met je moeder ATC-tjes gemaakt heb :-) Groetjes van Tessa