zondag 11 september 2011

Hiha! Een kerstkaart, jawel!

Is dat op tijd of wat? Merel is al in een hobbywinkel geweest, vanwaar mijn vader, die ook mee was, de veel te leuke kersttempels van Forever Friends voor me heeft meegenomen (thnx!). Die moesten natuurlijk wel even vies, dus ik heb de afgelopen week tussen de vieze luiers, boertjes, spuugshirtje, douche- en badderbeurten door mijn eerste kerstkaartje van het jaar gemaakt.

Ook de brads die ik op de door mijn moeder gedoneerde kerststerren (thnx) heb gedaan zijn van Forever Friends en die zijn dan ook weer door mijn vader uitgezocht en cadeau gedaan aan mij. Die arme man wordt wel veel hobbyzaken ingesleept, bedenk ik mij nu. Aggus. Dankzij de kerststerren, mag deze kaart meedoen met de tweede uitdaging van een superleuk nieuw uitdagingen blog, namelijk het forever friends challenges blog.

De kaart is gemaakt met de sketch van Christmas cards with sketches, een leuk uitdagingen blog dat ik via Marijke tegenkwam. De schets is erg leuk en zal denk ik nog wel eens dienst gaan doen voor een kaartje van het één of ander. Als het goed is, ben ik nog net op tijd met het plaatsen (en vastplakken ;-) van de kaart.

Verder is het vandaag nine eleven. Normaal ben ik er niet zo mee bezig, maar vandeweek hebben we hier een indrukwekkende documantaire zitten kijken over een brandweerkazerne in die periode. Liet mij ook weer denken aan hoe ik het hoorde. Ik werkte destijds bij de Belastingdienst en een collega kwam mijn kamer binnengelopen om te vertellen dat er een vliegtuig in één van de twin towers was gevlogen. Ik weet nog dat ik niet direct reageerde, omdat ik zat te wachten op de clou van zijn grap. Maar het was dus geen grap. Bizar. Dat vind ik tien jaar later nog steeds. Wie verzint nou zoiets? En ook bizar dat het alweer tien jaar geleden is. Ik word nu wel echt oud, geloof ik. Moet je nagaan, dit gaan mijn kinderen dus leren bij geschiedenis en ik heb het gewoon real life meegemaakt. Ai. Au.

9 opmerkingen:

Marijke zei

Leuke kaart Ilona!
Zeer geslaagd voor een eerste van het jaar :-)

Ik doe nog net mee aan de challenge, kwam er vanavond om half 8 achter dat ie om 24 uur afloopt! Na flink doorpezen is mijn kaartje af én geplaatst ~joehoe~

Veel liefs Marijke

Tineke zei

Leuke kaart heb je gemaakt Ilona, leuk dat je meedoet met de challenge van Forever Friends!

Groetjes Tineke

Elise zei

Wat een leuke kerstkaart heb je gemaakt!
Leuk dat je meedoet aan de challenge van Forever Friends.
Groetjes Elise

Marion E. zei

Geweldige kaart heb je gemaakt hoor! Mooi papier en super details! Dank je wel voor het meedoen met CCWS. Tot volgende keer weer.
Groetjes
Marion

Sieta zei

Hallo Ilona, leuke kerstkaart heb je gemaakt.
Voor een kerstkaart is het nooit te vroeg, straks is het nog aanpoten om alles optijd af te krijgen hahaha.
Bedankt voor het meedoen bij Forever Friends Challenge.

Lieve groetjes Sieta

Geertje zei

het is een hele leuke kerstkaart. Mijn eerste dit jaar moet nog komen. Bedankt voor het meedoen aan de forever friends challenge.
Groetjes Geertje

Beccas pysselparadis zei

What a sweet card, love the colors and the image is so sweet :) Thanks for joining us at The Crazy Challenge hugs Rebecca

Karin zei

Wat een ontzettend leuk kaartje! Bedankt voor het meedoen met de challenge van Forever Friends.

patricia's scrapfun zei

wat een mooie kaart zeg...

gr patricia