woensdag 26 oktober 2011

Kommaar kommaar kommaar Cameo

you come and go, you come and go-o-o. Loving would be easy if your colors were like my dream, red gold and green, red gold and gre-ee-ee-een....

Sorry, ik liet me even gaan. Maar ik ben dan ook met een reden in feeststemming. Want na jaren van wikken en wegen en nog eens goed nadenken enzo, heb ik zondag dan EINDELIJK een silhouette besteld! Er komt heel binnenkort een nieuwe versie uit die ook volledige scrapbookpagina's kan snijden.
Hij heet de Silhouette Cameo (lekker woord) en ik kan niet wachten tot het binnenkort in nu verandert. Ik heb hem gepre-orderd (nog zo'n lekkere bekkenbreker) bij Creabest en nu maar wachten....

en wachten....en wachten....is het al zover?nog meer wachten...Ik heb al honderdduizend ideetjes van wat ik ermee ga uitspoken, maar dat zal allemaal even moeten wachten. En alsie er is, moet ik er ook nog eerst even mee om leren gaan... Maar ik ben in elk geval al helemaal blij!

2 opmerkingen:

Marijke zei

En ik kan me voorstellen dat je niet langer kan wachten! Jammer dat het toch moet, wachten... Wie heeft dat irritante werkwoord bedacht?? Hihi!

Veel succes met wachten en ja, al dat wachten zal beloond worden!

Veel liefs,

Marijke

Anoniem zei

Woehoe!!!!! Ga je je felbegeerde masjientje dan ein-de-lijk krijgen? Gaaf!!!!
Enne....als je weet hoe 'ie werkt, dan kom ik wel effe bij je in de leer. Misschien ga ik mijn silly dan ook nog eens gebruiken haha!

Laat het grote wachten nu maar beginnen dan....