maandag 18 januari 2010

Druk bezig geweest

Want mijn klein manneke is al bijna jarig! De uitnodigingen zijn bijna klaar. Ondertussen is de vriendin van een vriend van mijn "tweelingzwager" (volg je hem nog?) bevallen van een gezonde dochter Nina. Daar moest natuurlijk een kaartje voor. Je zou het niet zeggen, maar het is een rood/roze kaartje. Licht kreeg ik maar niet goed voor de foto ;-( Nou moet ik er nog een maken, want die tweelingzwager moet natuurlijk ook een kaartje kunnen sturen. En het is dat ik mijn schoonmoeder nog niet heb geleerd hoe je een reactie op een blog achterlaat, anders lag er vandaag of morgen waarschijnlijk wel nog een bestelling voor iets roze-achtigs in de planning...
Bij deze kaart de Hero Arts Lace Background van mijn Grand Prix gebruikt. En verder de sweet baby boy set. Tja, ik heb een jochie, dus al die zoete meissiesstempels laat ik altijd links liggen. Daarom met de tekst een beetje moeten sjoemelen, want daar stond origineel "Little prince". De inkt is overigens Worn lipstick Distress inkt, hebbik van Sinterklaas en knutselpiet gekregen! Verder moesten er natuurlijk meer van die nieuwe HA stempeltjes vies! De avond dat ik het pakketje binnen had, kreeg mijn man dit in zijn koffer:
Ik heb nog een kaart ermee gemaakt, waar ik best trots op ben. Maar de kans is aanwezig dat Heleen hier wel eens iets leest, dus ik kan hem nog niet laten zien ;-)

Tot slot zijn we afgelopen zaterdag nog even in Sevenum geweest, in d
e zaak van Nellie Snellen. Heel groot, maar het viel me toch wat tegen. Voornamelijk hobby's waar ik me niet zo mee bezig hou. Maar toch een aantal leuke nieuwetjes gescoord:


Erg eigenlijk, dat je na zo'n HA doos nóg geen nieuwe stempels kunt laten liggen. Ach ja...

Ben trouwens vanochtend door mijn schone zus samen met mijn moeder uitgenodigd voor de Art Specially. Superleuk! We gaan de zondag. Moet thuis nog een beetje lobbyen om op de zaterdag ook te kunnen...

Zo, daar moeten we het vandaag mee doen ;-) Kon slechter, niet waar?

1 opmerking:

Marijke zei

Zo heee! Jij bent echt goed bezig geweest :o)
Je kaartjes zijn dan ook erg leuk geworden,ik ben ook erg benieuwd naar de uitnodigingen van Lars!

Wat gaaf dat je naar de Art Specially gaat. Ik ga (natuurlijk) ook, samen met mijn mama. Maar dan het hele weekend :o)

Liefs Marijke