vrijdag 15 januari 2010

D'r is d'r één jarig hoera, hoera,

Dat kun je wel zien dat is mijn schoonmoeder:

Dus heeft ze dit kaartje van ons gekegen. We wilden er vanavond naartoe gaan, maar dat is toch niet zo handig met Lars. Toen bedachten we dat we naar de Ikea zouden gaan, maar bij mijn thuiskomst bleek Lars dat ook niet meer te halen. Die lag dus om half zeven al op bed, terwijl hij bij mijn moeder toch ook al drie uur had geknord vandaag...Ach ja, hij lijkt op zijn vader hè ;-)

Het kaartje heb ik gemaakt toen de dames laatst bij mij aan de knutsel waren. Dat was dus echt beregezellig en ik ben toen ineens weer helemaal aan de scrap gegaan. Maar toch ook nog een kaartje gemaakt. Penny Blackje van mijn moeder, e-line prima bloem, roosje van mijn moeder, Broken China Distress inkt, papier van Autumn leaves en SEI (geen idee welke lijnen), organza lintje, Martha Steward pons van Liesbeth, lichtblauwe nailheads voor de hotfix en tekststempel van wijlen Sirius hobby.

Just a quick call out to foreign visitors: are you still watching my blog? Would you like me to translate my posts, or shall I keep blogging in Dutch? Just leave a message if you'd like translations...

3 opmerkingen:

Me zei

Please keep the English translation! I enjoy reading your blog! :)

Marijke zei

Hoi Ilona,

Een beetje late reactie, maar alsnog gefeliciteerd met je schoonmoeder!
Je kaartje is weer geslaagd hoor :o)

Liefs Marijke

H zei

Hi Ilona,

What a nice card for your mother in law!
And what nice to see the prizes you have won. (Help, my knowledge of English has diminished, or something like that).

Have fun with your prizes.
Heleen