woensdag 8 april 2009

WAUW!!!

Toegegeven, het is even geleden dat hier een nieuw berichtje is verschenen. Iedereen weet wel waar ik het druk mee gehad heb, maar ik had eigenlijk ook besloten met dit blog te stoppen. Bloggen kost best veel tijd als je niet zo kort van stof bent en ik moet mijn vrije tijd nu efficiënt besteden. Daarom was ik gestopt. Maar ik heb even een heeeeeeeeeel goede reden om weer even wat van me te laten horen.

Vandaag kwam Tessa op kraambezoek. Lars is vandaag precies 2 maanden en dat hebben we dus in stijl gevierd met een berg cadeautjes waar je u tegen zegt. Naast een heel leuke set kleertjes, kwam Tessa namelijk ook met een leuke rak van verschillende oud-forumleden aan. Oud-leden, want het forum is inmiddels gesloten, helaas. Vandaar hier mijn berichtje, in de hoop dat Tessa, Melanie, Anne, Miranda, Elsa, Daniëlle en Marieke hier kunnen lezen hoe blij ik met ze ben. Ontzettend bedankt voor al die gave spullen en de leuke kaarten! En Tessa natuurlijk extra bedankt voor het organiseren en bezorgen van de RAK (en voor die enorme stapel supergaaf papier!!!!). Helemaal top! Met uitpakken kwamen al allemaal ideetjes boven borrelen, dus dat komt echt helemaal goed. Dit is de rak helemaal compleet:Dit is de afdeling papier:Dit is de afdeling lintjes:


Dit is de afdeling bloemen:


En nog een heleboel andere gave frutsel ook. Ben ik verwend of wat? En nou dus gauw aan de gang, want het schatje ligt E.I.N.D.L.I.J.K. te knorren en het is nu toch echt wel wat je noemt scrapweer....


Geen idee of ik nog vaker weer ga plaatsen, maar vooralsnog wil ik in elk geval iedereen bedanken voor het lezen van mijn geouwe***r en ik wens je alle goeds.


Groetjes,


Mamalona ;-)

4 opmerkingen:

Marijke zei

Hey Ilona,

Zo hee, dat is pas een gave rak :-)
Zeg nou niet dat je geen spullies hebt om je mee te vermaken... hihi!
Leuk om weer wat van je te lezen!

Miranda zei

Hey Mamalona!!

Whow dat is zeker gaaf om te krijgen, het is een superpakket geworden zeg!!! En ik zeg: graag gedaan!!!! Het is toch geweldig om zoiets te krijgen!!
Ik hoop dat je wel je blog blijft houden want ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar je lo's van je ventje!!!
Geniet ervan en hopelijk tot blogs!!

Tessa Tegendraads zei

hey mamalona :-)

Ik vond het erg gezellie om een bakkie te komen doen en de kleine lars even lekker in mijn armen te houden, wat een droppie zeg :-) Heerlijk zo;n kleine spuit!

En wat een leuke spulletjes he, echt heel leuk om samen alles open te maken.

Ook ik stem VOOR om het blog te houden!! Vind het erg leuk om lekker te lezen, gewoon vaker schrijven en dan kortere stukkies ;-)

XX Tessa

melanie.castenmiller zei

hoi ilona,
fijn dat je er wat aan hebt!
en idd niet stoppen met bloggen hoor, zo af en toe een berichtje is net zo leuk.
je geklets is altijd leuk om te lezen, en je hebt er een nieuw onderwerp bij.......

groetjes melanie