zondag 4 januari 2009

Is d'r alweer één jarig!

OK, toegegeven, het is nog wat vroeg om 'r te bellen, maar het is 4 januari, dus mijn schoonzussie op afstand is vandaag jarig. Lianne woont in Zwitserland omdat ze daar d'r hubby heeft wonen en d'r dochtertje, dus was het wel handig om daar dan ook maar te gaan wonen, zo moet ze en jaar of 13 geleden gedacht hebben...Ik hoop maar dat d'r kaartje op tijd bezorgd is, maar ik vrees dat 2 januari een beetje laat was om hem op de bus te doen:

Nou, hier had dus de foto van het kaartje moeten komen, ware het niet dat ik blijkbaar vergeten ben het ding te fotograferen. Balen! Maar als het goed is, heeft Xandra hem wel op de kiek staan, want die was er samen met Marijke bij toen ik 'em maakte. Dusse, Xandra, als je dit leest, wil je mij dan die foto even mailen? Thnx!

Vandaag gaan we naar Pieter toe, de zwager in Venlo. Ja, een hoop buitenlanders in de familie hè? Goed om je Duits een beetje op te halen...We vieren de verjaardag van Lianne in stijl in een restaurant. Kwam toevallig zo uit, maar dat mag de pret niet drukken. Als de heren dan een beetje bier of wijn op hebben, zal ik eens een "Proost, op je verjaardag *hik*" foto maken en naar Zwitserland mailen ;-) Vindt ze vast leuk!

O ja, in Tilburg zijn we trouwens hartstikke mooi geslaagd voor de babyfoon. We hebben de crème de la crème onder de babyfoons gekregen van mijn ouders, helemaal top.
Dankjulliewel!!!! Verder staan er nog steeds wat dingetjes op de lijst, dus Frummeltje moet nog mooi even blijven zitten. Hij staat vandaag precies over 1 kalendermaand pas op de agenda ;-)

3 opmerkingen:

Broer zei

Hertzlich gratuliere mit deine schöne schwester in law.

Mooie babyfoon! kan Frummel daar ook mee sms'sen of internetten?

Tessa Tegendraads zei

Gefeliciteerd en super Babyfoon zeg!!

Alles goed verder?

XX Tessa

Marijke zei

Hey Ilona,

Ondanks dat je nu niet echt de tijd hebt om de bloggen, heb ik toch een award voor je klaar staan!

Groetjes Marijke