zondag 11 november 2007

Ouderwets gezellig

Gisteren heb ik weer eens ouderwets gezellig met "de meiden" geknutseld. Om half elf stond Heleen al voor de deur (vanuit Zwolle, dat noemt mij dan een vroege vogel!). Lekker een bakkie gedaan, tranen met tuiten gehuild bij het afscheid van William (ahum) en koers gezet naar Lisette. Onderweg nog gauw even de RAK-envelop voor Doriths verjaardag door de bus geduwd (hoe bedoel je "just-in-time-delivery").

Eer we eindelijk weer een beetje bijgebept waren, was het al vier uur (!) voor we goed en wel eens aan de slag gingen. Dat krijg je als je elkaar veeeeeeeel te weinig ziet. Vooral ook zonder de kerels erbij, want dat is toch weer heel erg anders...

Heleen en ik hadden ons halve huishouden in de Ford Feest meegezeuld en Lisette was een halve ochtend bezig geweest om alle scrap- en stempelspullen van zolder naar beneden te sjouwen, dus de huiskamer stond redelijk vol met zooi van de één of de ander. Waarschijnlijk voel je hem al een beetje aankomen, we hebben alles redelijk voor nop meegezeuld, want we hebben Heleentje leren doodelen. Die was ook meteen helemaal verkocht, dus eigenlijk hebben we ons weer een hele dag weten te vermaken met potlood, stift en stuf...Waar hebben we die eerder gehoord, hahaha.

Heb de dames ook nog even gauw uitgelegd waar het funtastic foampotlood voor diende (mam, nog bedankt van Heleen voor de funtastic), maar dat kon de aandacht niet zo lang afleiden. Heerlijk gedoodeld dus! Heb nog niks echt af, op deze megakaart na dan:

Hihi, het gaatje linksboven verklapt het al, da's dus een cadeau-labeltje. En dat terwijl we stug door hebben gezwoegd tot het zomaar ineens kwart over elf was. Daar kwamen we pas achter toen Heleen welterusten ge-sms-t werd door Jurgen...WAT kwart over elf???? Wanneer is dat gebeurt? Zo gezellig dus.
Jammer dat de gelegenheden om met z'n drietjes aan de slag te zijn zo dun bezaaid zijn, maar we hebben er gisteren in elk geval volledig gebruik van gemaakt! Lisette nog bedankt voor alles, was veel te gezellig, lekker gegeten en gedronken en de kat belachelijk lopen maken, dus het was echt helemaal perfect! Ben trouwens benieuwd hoe het die muis met zijn nieuw verworven piercings is vergaan....

2 opmerkingen:

Tessa Tegendraads zei

Ooooh wat een heerlijk dagje lekker knutselen!!! Gezellig hoor :-)

CresceNet zei

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.