zondag 2 september 2007

Zo. De opening van de nieuwe winkel van Tessa is een feit. En het wás me een partij druk! Allememaggies. Het leek de eerste paar uur wel zo'n wedstrijdje als vroeger op tv (hoeveel mensen passen in een deux chevauxje), maar dan nu hoeveel mensen passen in een roze scrapstore. Veel kan ik u melden. Ik durf geen inschatting te doen van hoeveel mensen er zijn geweest, maar het waren er echt heeeeeel veel. En aan het einde van de dag was het net of Tessa een bloemenwinkel is gestart, hahaha. Ik denk niet dat er ergens in de wijde omgeving van Lage Zwaluwe nog een roze bloem te koop is! Klanten, familie, leveranciers, collega's van Jurgen, je kunt het zo gek niet bedenken, of ze kwamen met een bloemetje binnen. Heel gaaf. Geen idee van wie deze waren (kaartje is te vaag op de foto) maar ik vond ze heel mooi:
Deze is van mijn paps en mamsDeze is van William en mij

En zo waren er dus tientalle bloemen en plantjes, heel pinky en helemaal leuk.

Zelf heb ik heel de dag zitten "trippen". Ik heb een hele dag zitten stempelen, best wat mensen enthousiast weten te krijgen (inclusief het TT team, yeah!), allemaal leuke spulletjes gekocht, een goodie bag gekregen en nu zit ik nog helemaal na te genieten. Maar het allerleukte vond ik het dat mijn eigen manneke de hele dag voor me gerend heeft. Zoooo lief. Hij heeft me 's ochtends gebracht en ik nam aan dat hij even rond zou kijken en dan naar huis zou gaan. Liep hij pas om 13.30 naar de auto! Hij heeft allemaal geholpen met bloemen aanpakken, tafels verslepen, mijn zenuwen eruit praten, met mijn vader naar de haven gewandeld toen mijn mamma en schoonzussie kwamen kwijlen en zelfs nog bewaker gespeeld, omdat de boel met zoveel mensen toch ook een beetje in de gaten gehouden moet worden, helaas. En toen 'ie me 's avonds weer kwam ophalen, heeft hij nog een heel gave stempel in mijn mandje gesneakt (wel afgerekend hoor, maak je geen zorgen) met chinese tekens die staan voor "Ik hou van je". Ooooooow, wat lief. Vervolgens reden we achter Tessa en Jurgen aan naar huis, dacht ik. Kwamen we uit bij Kanters, een beroemd wegrestaurant met, zo bleek, heeeeeeeerlijk eten.


Daarna nog naar Ikea geweest (want toch weer verkeerd gereden en we zijn er nou toch). Helaas ging er bij William ineens weer iets fout in zijn rug, dus met vliegende vaart naar huis voor de spierverslappers. Dat was natuurlijk even minder.


Verder in de winkel nog meer bekende gezichten gezien. Lisette die recht uit de roeiboot naar Tessa is geracet. Hihi, dankjewel Lisette! Sorry dat ik je zo zat te pesten, maar ik kon het gewoon niet laten...Ook Heleen, de vrouw van een collega, is geweest, samen met haar moeder. Heb haar helaas maar heel even gesproken, dus dat was wel jammer. Maar het was echt vreselijk druk. Ook mijn ouders en mijn broer en schoonzus zijn dus geweest. Ben heel benieuwd naar de foto's, want pap en mam hebben er veel gemaakt, geloof ik. Op een gegeven moment zat ik samen met Noortje te stempelen, en mijn moeder had net de make en take van het diaraampje af (gaf Dorith naast mij) en Lisette schoof daar net aan enWilliam vroeg ook nog wat (weet niet meer wat). En precies op dat moment heeft Tessa (of Jurgen, ik weet het niet precies) een foto gemaakt:Let ook even op de perfecte hoek waaronder mijn kin is gefotografeerd haha! Lekker strak, helemaal goed. Hij staat trouwens ook op het forum. Ik ga nog even achter het origineel aan, want die is wat groter byte-technies gezien.


Verder ga ik vandaag even een paar weken verwaarlozing van katjes en kamers zien in te halen en natuurlijk wil ik nog even spelen met de nieuwe aanschaffen van gisteren!

1 opmerking:

Tessa Tegendraads zei

Hey Ilona, nou ik vond het ook een leuke dag hoor!! Ech super bedankt voor je hulp en inbreng.

Tessa