zondag 29 april 2012

Kerst en koninginnedag vallen samen dit jaar!

Nee, ik heb mijn hoofd niet heel hard gestoten hoor. Maar ik had zin om lekker een kerstkaartje te maken. Hij is voor Marijke. Niet dat zij 'em met Kerst gaat krijgen, maar zij is gast DT-er op dit moment bij Christmas challenges with sketches (serieus dames: hadden jullie niet een iets typ-vriendelijkere naam kunnen verzinnen?). En mijn goede voornemen was om alle schetsen waarvoor zij zich als gast DT-er zit uit te sloven, met haar mee te gaan doen. Ik geloof dat ik er inmiddels al drie achter loop, maar de intentie was er.... Ach, ik vind 29 april nog best vroeg voor een kerstkaartje ;-)
Het papier kreeg ik met mijn verjaardag van Xandra en het papier waarvan de kerstboompjes zijn, kreeg ik voor dezelfde gelegenheid van mijn moeder. De papiertjes van Xandra zijn van Jelly Bean, die van mijn moeder van Kars. Stempeltje van Eline Pellinkhof (ingekleurd met Distress Inks), tekststempeltje van Nicole Verkooijen (dankjewel mam). Alle randjes zijn geïnkt met Festive Berries, een extra winterkleur van de distress inks van het houterige Timmetje. Dan nog een kantje en wat sterrenspeldjes en -knoopjes en voila: Kerstmis met Koninginnedag! Nu maar hopen dat de temperatuur er niet naar zal zijn morgen...

7 opmerkingen:

Marijke zei

Wat gaaf Ilona, dat je je samen met mij aan het uitsloven bent!
Ik zit hier met een big smile achter de laptop ;-D
Je kaart is weer gaaf en 29 april is zeker op tijd!

Veel liefs!

Zw@@n zei

Wat een mooi kaartje, Ilona. En leuk dat je met ons meedoet. Voor de typ-vriendelijkere naam kan je ook 'CCWS' gebruiken ~lol~.
Liefs, Wilma

Renata zei

Prachtig kaartje Ilona, helemaal top! Leuk dat je meedoet met de challenge bij CCWS.

Claire zei

Beautiful card, love it! Thanks for joining us at CCWS this time
Claire xx

nicolet zei

Leuk dat je meedoet met de challenge van CCWS. Prachtig kaartje heb je gemaakt.
Groetjes Nicolet

Lizy zei

Aww what an adorable card Ilona! :)
Thanks for joining this week's challenge at CCWS! :)
Lizy DT x

Janneke zei

Wat een mooie kaart ;o) Leuk dat je meedoet bij CCWS .. en tja dat is een typ vriendelijke naam haha

Jjanneke