dinsdag 19 april 2011

Drie hoeraatjes voor Marcel

Vandaag is Marcel, mijn collega, 12,5 jaar in dienst bij mijn werkgever. Hij is de general manager van de tent, die normaal zorgt dat er "iets" geregeld wordt als iemand een jubileum heeft. Maar in dit geval ging dat dus even niet lukken. We hebben een doe het zelf feestpakket op zijn kantoor gezet waar alles in zat om er een leuk feest van te maken. Maar hij regelt altijd alles, dus we hebben bedacht hem ook zelf de aankleding maar te laten regelen. Slinger met hamer en spijkers erbij, balonnen met een klosje garen erbij, dat soort gein. Om zijn verdriet te verdrinken een mooie fles wijn en om de vreugd te delen een zak feestspekken ;-)

Marcel is een man van one-liners, dus dat was wel even praktisch. Ik roep al jaren bij een aantal uitspraken van hem dat hij die een keer op een tegeltje krijgt. Zo gezegd, zo gedaan:

Het was even een flinke berg tijd en organisatiekunde, maar de voorpret alleen al was het waard. Jammer dat ik vandaag niet op het werk was om zijn gezicht te zien, maar het telefoontje met enige norse weerstand sprak ook al boekdelen. Ja, rottigheid hè, dan is Ilona weer helemaal in d'r element!

Zelfs mijn eigen moeder zat in het complot, want die heeft de Hollansche stempellap van de beurs van vorig jaar, die hier veelvuldig is misbruikt. Het alfabet heb ik twee rommelmarkten geleden bij De Scrapheap gescored en de blauwe inkt heb ik tijdens de beurs van afgelopen weekend van mam gekregen (Stazon Hydrangea, erg mooi).

En vandaag is ook het meisje van de suikerzoete kaart jarig. Je weet wel, die ik vanmiddag alsnog op de bus ga doen, omdat ik dat uiteraard weer vergeten ben. Lekker op tijd was het toch hè?

1 opmerking:

Marijke zei

Wat zijn de tegeltjes goed gelukt!! Maar wat een werk meid, poeh poeh!
Ik vind ze super :-)