maandag 27 december 2010

Ik worstel...

...en kom dan vanzelf weer boven ;-) Catalogustijd is weer overleefd en de tijd van feestdagen is vol aan de gang. Teveel eten en iedereen van de beide families weer zien zijn nu het credo. Heerlijk, ik hou er wel van.

Ik beloof plechtig in het nieuwe jaar mijn blog weer wat leven in te gaan blazen, maar voor nu wil ik alleen even een kort berichtje kwijt.

Met de feestdagen zijn we weer allemaal schandalig verwend in huize van Soest. Ik heb mijn verzameling Distressjes nu compleet (voor zolang het duurt hè meneer Holtz) en ik kreeg op 1e Kerstdag maar liefst 3 alfabetten in stempelvorm ;-) Maar het cadeautje waar ik het hartst op heb zitten hopen was wel...Ik heb er echt heel erg mijn best voor gedaan om hem niet zelf te kopen, omdat ik 'em aan de Kerstman had gevraagd. Maar toen zag ik op Eline's blog dat alle boeken uitverkocht waren, terwijl ik een dag later in een hobbywinkel stond die nog twee exemplaren had. Dat was moeilijk! Maar ik heb volgehouden met mijn rotsvaste geloof in de Kerstman ;-) En nu dus de trotse eigenares van een supergoed boek vol inspiratie. Heerlijk!

Iedereen nog een fijn restje feestdaagjes en in het nieuwe jaar weer veel frisse moed!

3 opmerkingen:

Marijke zei

Fijn dat die drukke tijd op je werk weer achter de rug is! Nu heerlijk genieten van je welverdiende vakantie :-)

Zo te lezen heb je leuke cadeau's gehad van de kerstman, dat gave boek wil ik graag eens even bekijken!

Liefs Marijke

Tessa Tegendraads zei

Heerlijk om zo verwend te worden door de kestman!! Je hebt hele gave kaartjes gemaakt zie ik op je blog: mooi hoor, en leuk dat je nog steeds zo actief bent met het crea gebeuren! Hoe is het met de kleine? Die zal ook al best groot zijn inmiddels?

Ik wens je een heel goed, gezond, creatief, liefdevol en gelukkig 2011 toe.

xx Tessa

Anoniem zei

Geweldig gemaakt! Ik hoop zelf ook zo een site te maken.
Waarmee heb je dit gemaakt?
Ik heb stempelona.blogspot.com gevonden via Google.

Groetjes,
Debby uit Haarlem