maandag 25 augustus 2008

Even geduld aub

Voor wie dit nog leest...

Geloof het of niet, maar je moet nog twee weken geduld hebben. Daarna krijg ik als het goed is weer iets van mijn "normale" leven terug. Hopelijk heb ik dan ook tijd om dit blog weer een beetje in ere te herstellen. Afgelopen zaterdag heb ik de voorlopig laatste stempelcursus bij Tessa gegeven. Het was hartstikke gezellig, maar wel een beetje dubbel. Ik heb nog geen idee of ik na mijn zwangerschap weer cursussen ga geven of niet. Ik heb nog niet eerder een kindje gehad, dus ik heb nog geen idee hoe mijn leven er dan uit zal zien...
Verder heb ik in de afgelopen weken het modellenboek voor de kapster afgemaakt. Poeh wat een werk! Het eindresultaat is gelukkig wel goed ontvangen, dat scheelt. Maar eer ik weer zo'n project op me neem, bedenk ik me waarschijnlijk nog wel een paar keertjes. Maar goed, weer iets van mijn dit-moet-absoluut-gebeurt-zijn-voor-de-baby-komt lijstje.

Dat je toch nog twee weken moet wachten op deze updates heeft te maken met een ander project dat nog steeds loopt. De cursus Webdesign Professional is nog niet afgerond. In december vorig jaar begonnen, overgestapt naar een andere groep en een docent die zeven weken op vakantie gaat. Dat zijn de ingrediënten die ik nodig had om een cursus van 18 weken uit te rekken naar een langdurige 38 weken. In die tijd kunt je nagenoeg een heel kind bouwen! Ik ben het helemaal zat, ondanks een onderbrekening van drie weken voor mijn nu net afgelopen vakantie.
Vandaag ga ik beginnen aan een eindsprint. In de komende twee weken moet ik zowel thuis als op mijn werk een website bouwen om de cursus af te kunnen ronden. De deadline is 8 september. Twee sites, twee weken, het klinkt als weer een nieuwe spannende Van den Ende soap, maar het is nu even mijn realiteit. Gelukkig is het meeste voorbereidend werk wel gedaan, maar dat moet ik nu weer allemaal opgraven uit stapels papieren en mijn immer getergde grijze massa. Twee weken volhouden nog. Ik zal maar eens gaan beginnen. En tot die tijd:


en ook:


Groetjes en tot gauw!


Ilona

1 opmerking:

Broer zei

Dan zal ik maar aftrappen...

Ik kijk nog wel hoor. Dat deze reactie 2 weken later is heeft meer te maken met de vakantie dan met het niet kijken.

< wijsneus >
Gebeurt op je lijstje is volgens mij overigens met een D ;o)
< / wijsneus >

Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!